21 januari 2013

Frukostmys

När Emil är hemma äter vi oftast alla mål tillsammans. Vilket i sig är väldigt mysigt! Selma håller sig ofta rätt lugn på morgonen. Jag har dessutom kommit fram till att om hon får mat samtidigt som oss är hon betydligt lugnare än annars. Vissa måltider kan bli en riktig pain in the ass för att vovven inte alls vill låta en äta ifred.

Både igår och idag har Selma velat mysa under frukosten. När vi har ätit klart får hon komma upp i knät om hon vill. Ofta börjar hon med att ställa sig och trycka mot benen för att visa att hon vill bli kliad. Sen sätter hon upp frambenen i knät på en och klättrar upp. Ofta går det bra, men ibland måste jag ge henne lite hjälp med bakdelen.

Så här kan det se ut.

Så här. En väldigt trött Elin och en mysig Selma.
Det är trångt. Men ska hon ligga i knät då ska hon göra det också!

Emil är min privata fotograf. Bara så ni vet. Ligger kameran nära till hands tvekar han inte att knäppa några bilder. Bilderna ovan har han tagit.

Nu sitter vi i soffan och vilar alla tre. Det är skönt att kunna ta det lugnt och inte behöva stressa. Idag har vi bestämt oss för att städa. Djuren ska få rent, det ska diskas, dammsugas och torkas golv. Damma kanske jag borde göra också. Men det är skillnad på "borde göra" och "tänker göra". Så vi får se vad det blir.

Glada lantisar!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar