28 februari 2013

Ny säng!

Det tog totalt fem timmar för oss att få ihop sängen. Från det att vi slängde ut den gamla till det att vi bäddat den nya. Jobbigt, men klart värt det. Sängen är en FJELL från IKEA. Man måste bara älska den! Det finns fyra lådor under där vi kan förvara lakan, täcken, kuddar och annat tjofräs. Asbra!


Före
Efter

Ni ser vilken skillnad det blev va? Nya sängen är större på alla sätt och vis! Sänglamporna fick vi skruva ner, för gaveln på den nya sängen var så hög. Lamporna ska vi istället sätta på gaveln, så vi slipper göra fler hål i väggen.
Ett överkast skaffade vi oss när vi var på IKEA. Lika bra med tanke på att katterna brukar lägga sig i sängen. Det blir både smutsigt, hårigt och grusigt efter dem!

Nu riktigt längtar jag tills jag får gå och lägga mig! Det lär väl ta några dagar att vänja sig vid den nya madrassen, men sen kommer jag sova som en gud!


Två trötta sängbyggare!

Sängkläderna slängde vi på golvet i badrummet. På en låda la jag ett rentvättat underlakan. När jag återvände var det en massa små svarta hårstrån på det. Förstod att Olja hade knatat på det, men jag kunde inte se var hon befann sig. Men se, hon hade myst ner sig bland alla kuddar och täcken. Sötnos!

Diesel låg nöjd i sin iglo och sov.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar